loader
menu

CIUTAT

El cicle Experiència de Periodista durà a la ciutat mestres de la comunicació

El Circ Ciutat divendres, 19 de febrer de 2016

Els periodistes Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López i Ernesto Ekaizer són els professionals convidats que participaran en la vuitena edició del cicle de conferències “Experiència de periodista” que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Càtedra Repsol-URV d’Excel·lència en Comunicació amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Sara Sans, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col?legi de Periodistes, i Josep Bertran, Responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol. foto: Guillem Roqué

Sara Sans, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col?legi de Periodistes, i Josep Bertran, Responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol. foto: Guillem Roqué

El cicle de conferències, que es duran a terme a les 19.00 a l’Antiga Audiència i que seran d’accés gratuït, arrencaran el proper dilluns 22 de febrer amb la intervenció del periodista veneçolà Ramón Lobo, col·laborador de mitjans com Infolibre o El Periódico i que arriba amb el seu nou llibre “Todos náufragos”. El següent dilluns, 29 de febrer, serà el torn de Joaquín Luna, columnista de La Vanguardia; el 7 de març vindrà la periodista i reportera de TV3 a Madrid, Yolanda López, i el dia 14 de març es tancarà el cicle amb la visita del tertulià televisiu i radiofònic Ernesto Ekaizer.

Tal i com ha destacat Sara Sans, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, aquesta cita ofereix la possibilitat d’establir un diàleg amb mestres de l’ofici, “una experiència molt enriquidora pels estudiants de periodisme, però també per als professionals i la ciutadania en general”. L’objectiu del cicle és acostar al públic la visió del món de la comunicació de professionals reconeguts dels mitjans de comunicació i, al mateix temps, conèixer les seves vivències personals del procés d’informació pública.

Experiència de Periodista s’ha dut a terme de forma ininterrompuda des de l’any 2009, i hi ha participat una 30 de professionals, alguns tan coneguts com Xavier Graset, Jordi Basté, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Carles Capdevila, Antoni Bassas o Toni Clapés.

Reedició de l’acord de col·laboració entre el Col·legi i Repsol

El cicle de conferències és el resultat del conveni signat entre la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i l’empresa Repsol, pel qual organitzen un seguit d’accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general, així com d’altres específicament dirigides als col·legiats tarragonins. Els encarregats d’oficialitzar el compromís de col·laboració han estat la presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i el Responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran.

L’acord, iniciat l’any 2013, estableix el patrocini per part de Repsol de la vuitena edició de l’Experiència de Periodista, així com d’una jornada formativa que es concretarà en les properes setmanes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar