loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Alpinistes reputats compartiran la seva relació amb la muntanya a l'Auditori Diputació

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 19 de febrer de 2016

L’aventura viscuda pel reconegut alpinista Miguel Ángel García Gallego a les grans parets de Groenlàndia va ser el relat encarregat d’inaugurar el IX Cicle de Conferències de Muntanya organitzat per la Diputació de Tarragona i que duu per títol “La muntanya, de l’experiència a l’expertesa”. Fins el proper 10 de març, cada dijous a les 19.30 h., tindrà lloc una conferència a l’Auditori Diputació.

L’alpinista navarrès Patxi Goñi, que ha coronat l’Everest entre d’altres cims de l’Himàlaia al llarg de la seva vida, oferirà la segona conferència d’aquest cicle el dia 25 de febrer una visió intimista de la seva relació amb la muntanya amb la conferència Broad Peak 2015: El espíritu de Hermann Buhl. Darío Rodríguez, periodista, fotògraf i director de la revista especialitzada Desnivel farà el 3 de març una aproximació personal a 35 anys de periodisme i fotografia de muntanya. La cloenda de la novena edició de les Conferències de Muntanya anirà a càrrec d’un nom llegendari en el món de l’alpinisme, l’austríac Kurt Diemberger, el 10 de març. El veterà explorador, pioner en l’ascens als cims de l’Himàlaia, relatarà amb imatges les seves experiències úniques al K2, al Broad Peak, al Gran Zebrù entre d’altres cims amb la conferència Higlights, imatges des de l’alçada

L'entrada a l’Auditori Diputació per assistir a les conferències és lliure amb invitació fins omplir l’aforament. Les invitacions es poden recollir el mateix dia de les conferències, des d’una hora abans de l’acte.

Durant la presentació d’aquesta novena edició del cicle Conferències de Muntanya, el president de la Diputació, Josep Poblet va destacar la necessitat del retrobament amb la natura que es palesa en l'èxit d'aquesta cita anual. La presentació va comptar amb la participació del president d'honor del Club Alpí K2, Pau Salas i de l'alpinista Òscar Cadiach.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar