loader
menu

CIUTAT

Petits i grans gaudeixen de l'univers Playmobil a TGN

Guillem Roqué Ciutat dissabte, 20 de febrer de 2016

Els clics de Playmobil han envaït el Refugi número 1 del Port de Tarragona i s’hi quedaran fins demà diumenge 21. La innovadora proposta d’Esplay ha convocat al públic familiar amb les seves propostes lúdiques pels més menuts, però també als col·leccionistes i amants de l’univers Playmobil que ja no són tant petits, però que han acudit atrets per la fira de col·leccionista on hi ha pogut adquirir o intercanviar figures i accessoris d’aquest extens univers de joguines.

A banda dels jocs i de les parades, s'han construït dos diorames de grans dimensions inspirats en la ciutat de Tarragona i que han atret moltes mirades gràcies a la gran quantitat de detalls i personatges que concentren. L’horari d’Esplay és de 10 a 14 i de 16 a 20 per la tarda. Durant tota la jornada s’organitzen tallers i jocs. Esplay és un centre lúdic itinerant que arriba a Tarragona després de visitar altres ciutats catalanes com Olot i Figueres. El projecte va néixer el setembre del 2015 a Granollers amb l’objectiu de difondre hàbits i valors positius a través del joc.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar