loader
menu

CIUTAT

El Port de TGN desactiva el Pla Interior Marítim

El Circ Ciutat dilluns, 22 de febrer de 2016

L'Autoritat Portuària de Tarragona ha informat que durant la tarda del diumenge 21 de febrer es va detectar una fina taca d’hidrocarbur lleuger en aigües del Port de Tarragona. D’acord als protocols de seguretat i mediambientals, es va activar el Pla Interior Marítim (PIM) del Port en Fase d’emergència, i que ha estat desactivat.

Foto: circdetarragona.com

Imatge de les tasques de neteja. Foto: @evallvez

Pel que fa a la neteja, es van dur a terme amb els mitjans adscrits al pla i de salvament marítim (helicòpter Helimer 211 i Salvamar Diphda). Es va col·locar una barrera per protegir la zona interior del port que estava neta, amb vigilància nocturna, de manera preventiva.

Durant la nit es van suspendre les tasques de neteja que s’han reprès aquest matí amb les primeres hores de llum, incorporant-se l’embarcació “Albatros UN” i el remolcador de salvament marítim Punta Mayor.

La taca ha estat en tot moment controlada tot i que a hores d’ara es desconeix l’origen del vessament, que pot ser tan marítim com terrestre. S’ha iniciat una investigació amb presa de mostres per part de l’APT, Capitania Marítima, ACA i Seprona per a determinar la procedència.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar