loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Fer marca de ciutat: la gran prioritat de Tarragona

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 22 de febrer de 2016

L'Ajuntament de Tarragona es bolcarà en el projecte Marca Tarragona, que passa a adquirir rang de prioritat màxima d'aquí al final de mandat. El nou conseller de Presidència i primer Tinent d'Alcalde, Alejandro Fernández, n'ha definit els eixos i ha explicat les raons per les quals s'hi apostarà fort per seguir venent Tarragona com "ciutat mediterrània de la història viva”.

D'esquerra a dreta, els regidors de govern del PP, José Luis Martín, Alejandro Fernández i Maribel Negueruela. Foto: Mauri

El popular, ferm defensor de la idea, ha recordat que "serà una prioritat estratègica d'aquest equip de govern" i ha defensat els beneficis que comportarà la marca de ciutat. "Competim amb altres ciutats en inversions, visitants i oportunitats, i la marca de ciutat ajuda a posicionar-nos millor en aquest entorn. Aconseguir que la marca ciutat funcioni és un benefici per a tots, reverteix en inversió, polítiques socials i benestar general per als tarragonins”.

Tots els partits, la URV, les AAVV i els comerciants

El 20 de febrer de l’any passat el Plenari va aprovar crear el Comitè Marca Tarragona i s’acordà la seva constitució que tindrà lloc oficialment en una primera reunió que se celebrarà la propera primavera. Estarà presidit per Alejandro Fernández i tindrà representants de tots els partits amb presència al plenari, de la URV, de les AAVV i dels teixit comercial de la ciutat.

En aquesta reunió s’aprovarà el posicionament de ciutat, es presentaran els resultats dels estudis de mercat qualitatius i quantitatius i s’aprovarà l’inici del Pla estratègic de la marca ciutat . (trobareu la composició del comitè de la Marca Tarragona en el document adjunt)

En una segona reunió, que tindrà lloc a la tardor, es presentarà aquest Pla per a la seva aprovació; es plantejarà obrir un nou apartat web dedicat a Marca Tarragona amb tota la informació relacionada amb el seu desenvolupament i es treballarà la col·laboració público-privada. En aquest sentit, ha afirmat que “dels aspectes que cal reforçar i millorar destaca l’articulació de la col·laboració entre agents privats i l’administració pública en la construcció de la marca Tarragona i aquest serà un dels reptes per als propers anys”.

El nou soci de govern del PSC ha reconegut la feina feta fins ara i, especialment, haver treballat en el posicionament, en estudis de mercat per confirmar aquest posicionament, en la constitució del Comitè de marca i en la celebració del Seminari Marca Ciutat, que en la seva setena edició se celebrarà a la nostra ciutat, per tercer consecutiu.

El projecte Marca Tarragona es va aprovar per plenari l'any 2013.


Documents

Comitè Marca Tarragona 2016


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar