loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Retrets als nous socis del PSC per no lluitar contra el tancament de les cases Canals i Castellarnau

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 22 de febrer de 2016

Discurs poc uniforme en la defensa del patrimoni de la ciutat. El grup de Convergència ha criticat obertament que tant el PP com el regidor d'Unió i antic soci dels nacionalistes votessin en contra de la moció en què demanaven la reobertura al públic de les cases Canals i Castellarnau.

Foto de família del nou equip de govern de TGN als jardins de la Casa Canals. Foto: circdetarragona.com

“El tancament d’aquests dos espais culturals, ara fa més d’un any, va ser durament criticat per l’actual primer tinent d’alcalde Alejandro Fernández”, ha recordat el portaveu nacionalista, Albert Abelló, que també ha destacat que en el programa electoral de CiU, en el qual hi va participar activament Josep Maria Prats, s’especifica la reobertura de les dues cases museu.

Abelló ha lamentat que el pacte de govern segellat entre el PSC, PP i el regidor no adscrit Josep Maria Prats deixa aparcades moltes de les propostes realitzades en la campanya electoral per part de les tres formacions. “Disset dies després de l’escenificació del pacte a la Casa Canals ja s’han començat ha incomplir promeses electorals”, ha denunciat Abelló.

“Davant de casos com aquest, ens plantegem si els partits que formen aquest pacte de govern tenen un veritable interès per la ciutat o si el tripartit els ha obligat a retallar compromisos”, ha manifestat el Portaveu de CiU, que tem que aquest només sigui el primer exemple, el primer símptoma de molts altres que seguiran i que imposaran els interessos d’un pacte per damunt del bé de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar