loader
menu

CIUTAT

La Fundació TGN 2017 treu a concurs la remodelació del Nou Estadi

El Circ Ciutat dilluns, 22 de febrer de 2016

La Fundació Tarragona 2017 ha publicat les licitacions de la redacció del projecte executiu de les obres de remodelació del Nou Estadi de Tarragona i de la zona de vestidors de la piscina del complex esportiu de Campclar, així com la seva posterior direcció de les obres.

Foot: Oficina de Projectes de TGN

La redacció del projecte trigarà dos mesos mentre que els treballs de la direcció facultativa duraran fins a la finalització de les obres, pressupostades en prop de 2,5 ME (iva inclòs). L'estadi del Nàstic serà escenari de les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs i algunes fases de la competició de futbol.

D'altra banda, també està en fase de licitació dels treballs de redacció del projecte de remodelació de la zona de vestidors de la piscina del complex esportiu de Camp Clar y posterior direcció de les obres. El termini d’execució del treballs de redacció del projecte executiu serà de dos mesos mentre que els treballs de la direcció facultativa duraran fins a la finalització de les obres que es preveuen que com a màxim durin 9 mesos.

Totes les licitacions en curs es poden consultar al Perfil de Contractant del web dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017: www.tarragona2017.cat/perfil-contractant/


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar