loader
menu

CIUTAT

Divuit joves estudiants, guardonats amb les beques de la URV i la Fundación Repsol

El Circ Ciutat dimecres, 24 de febrer de 2016

El Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili i la Fundación Repsol han lliurat les beques convocades per les dues entitats a 18 joves estudiants per al curs 2015-2016.

Foto: Repsol

Aquest acte cobra especial rellevància, ja que aquest any se celebra el desè aniversari de la posada en marxa d'aquest programa de beques. El lliurament ha tingut lloc al Paranimf de la URV i ha estat presidit per Ignacio Egea, vicepresident de Fundació Repsol; Josep Anton Ferré, rector de la URV i Joan Pedrerol president del Consell Social de la URV.

Aquest programa de beques té per objecte col·laborar amb la universitat per facilitar l'accés i la permanència en els estudis universitaris a aquells alumnes d'educació secundària, que tenint un bon expedient acadèmic i motivació per emprendre aquests estudis, es troben amb dificultats econòmiques, socials o personals que ho dificultin.

Cada any s'adjudiquen 5 noves beques, dotades amb 5.000 € cadascuna, i es renoven pel mateix import les existents, d'acord amb les bases de la convocatòria de les mateixes. El pressupost total d’aquesta edició ascendeix a 90.000 euros.

A més, el proper curs, la convocatòria s'ampliarà a alumnes que completin la seva formació realitzant un màster universitari.

Aquest programa de beques, suposa per Fundación Repsol una mostra més del seu compromís amb l'educació i amb el desenvolupament de la societat, en particular en els entorns en què la companyia té presència.

Més informació a www.fundacionrepsol.com


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar