loader
menu

CIUTAT

Fes salut i descobreix la Tarragona més natural

El Circ Ciutat dijous, 25 de febrer de 2016

Promoure l’hàbit saludable de caminar per mantenir un estil de vida actiu tot descobrint l’entorn de Tarragona és la idea que impulsa el programa “Tarragona camina” engegada pel Patronat Municipal d’Esports. Tots els dimarts entre els mesos de març i juny, un tècnic esportiu s’encarregarà de guiar una sèrie de caminades pels voltants de la ciutat i que partiran des de les instal·lacions municipals del Serrallo i Sant Pere i Sant Pau de forma alternada.

Cartell del programa 'Tarragona camina'.

Les caminades, d’aproximadament uns 50 minuts de durada, exploraran el costat més natural de Tarragona i seran de fàcil execució. Tenen un cost de 3 euros i són gratuïtes per als abonats del Patronat Municipal d’Esports. Les inscripcions poden fer-se a totes les instal·lacions del Patronat d’Esports i a través de la web http://esports.tarragona.cat. Els participants podran utilitzar les instal·lacions esportives com els vestidors, el gimnàs i la piscina.

Totes les persones que participin a les caminades podran participar de diferents promocions, com ara sortejos de material esportiu o inscripcions a diferents activitats esportives del Patronat Municipal d’Esports, que s’aniran penjant a la web, xarxes socials i a les instal·lacions.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar