loader
menu

CIUTAT

L'escola de mares i pares del Club dels Tarraconins reemprèn les activitats

El Circ Ciutat dijous, 25 de febrer de 2016

El Pati de Mares i Pares Tarraconins posa en marxa el segon quadrimestre de la temporada 2015/2016. Es tracta de l'escola de mares i pares del Club dels Tarraconins, que té com a objectiu principal ajudar als pares en la tasca educativa i d’aprenentatge dels infants.

Foto: Club dels Tarraconins

El nou període que ara arrenca consta de 6 sessions pràctiques de la mà d’experts en diversos temes que intentaran donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir en l’educació de l’infant i un taller de primers auxilis per a infants de 0 a 14 anys.

Les sessions es faran en diferents espais públics de la ciutat i seran d'accés lliure i gratuït, limitat a l'aforament de la sala. Durant totes les sessions del Pati de Mares i Pares Tarraconins hi continuarà havent servei de ludoteca gratuït per aquelles famílies que vinguin acompanyats amb els seus infants.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez ha explicat que “el Pati s’està consolidant com un lloc de trobada per a mares i pares i persones adultes amb menors al càrrec per posar en comú situacions com la gestió de les emocions, l’autoestima en els més petits o la relació entre germans”.

D'entre els participants en les sessions hi ha el periodista Carles Capdevila, director de l'Ara, que oferirà una xerrada sobre com educar amb humor.

Programació del segon quadrimestre:

1. “Pequemociones”

A càrrec d'Alejandro Pérez de la Torre. Programa Superior de Coaching (UCM), MSc in Marketing Management (ESADE), llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses (URV).

Dimecres 9 de març a les 18 h a la Sala d'actes de l'Institut Municipal d'Educació (IMET).

2. TDAH, què podem fer com a pares i mares?

A càrrec de Maria Jesús Tapia. Presidenta de l’Associació provincial de pares i mares amb fills amb dèficit d'atenció amb hiperactivitat o sense. La sessió estarà
dirigida per Mireia Calvo Psicòloga d' APYDA.

Dimecres 16 de març a les 18h a l’Escola PAX.

3. Educar amb humor

A càrrec de Carles Capdevila. Llicenciat en filosofia i periodista. Director fundador del diari ARA i professor de Comunicació a la Universitat de Barcelona.

Dimecres 6 d'abril a les 18 h a l’Antiga Audiència.

4. Com potenciar l’autoestima dels infants

A càrrec de Camí Recasens. Psicòloga i terapeuta familiar.

Dimecres 20 d’abril a les 18 h al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.

5. La relació entre germans: convivència, conflictes i gelosia

A càrrec de José Ramón Fernández Novo. Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació, Màster Ciència Cognitiva i Llenguatge, Master-Trainer en PNL i especialista en Teràpia Breu.

Dimecres 4 de maig a les 18 h a El Corte Inglés.

6. Com gestionar la por en nens petits

A càrrec de José Ramón Fernández Novo. Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació, Màster Ciència Cognitiva i Llenguatge, Master-Trainer en PNL i especialista en Teràpia Breu.

Dimecres 25 de maig a les 18 h a la Sala d'actes de l'Institut Municipal d'Educació (IMET).

7. Taller de primers auxilis als infants de 0 a 14 anys

A càrrec de Creu Roja.

Dimecres 8de juny a les 18 h al Centre Cívic de Sant Salvador.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar