loader
menu

CIUTAT

Alejandro alerta: 'O transformem Tarragona, o ho passarem molt malament

El Circ Ciutat divendres, 26 de febrer de 2016

El grup d'opinió Tarraco Activa ha celebrat el seu quart sopar-coloqui per debatre sobre l'estat de Tarragona. En aquesta ocasió, el convidat ha estat el primer tinent d'alcalde, coordinador de Presidència i Estratègies de Ciutat del govern municipal, el popular Alejandro Fernández.

Fotos. Tarraco Activa

Fotos: Tarraco Activa

Alejandro ha fet d’Alejandro, amb tot el que això comporta: s’ha mostrat molt segur de sí mateix i no s’ha tallat ni un pèl, amb algunes argumentacions políticament incorrectes molt allunyades de les declaracions de cara a la galeria. “O transformem Tarragona, o ho passarem molt malament”, ha etzibat per començar. El polític popular ha fet una anàlisi de les estratègies de Tarragona, i la base del seu discurs ha estat que “no hem sabut fer una diagnosi correcta, i per això històricament no hem sabut cap a on anar com a ciutat. Ens fa falta un model estratègic i apostar pels trets diferencials de Tarragona, i a més cal que comencem a prendre decisions dràstiques. Tenim molta feina per endavant fins al 2019”.

Fernández , acompanyat pel també tinent d'alcalde popular José Luis Martín, no ha esquivat el cos a cos de manera que molt aviat la vetllada s’ha transformat en un debat obert on tots els membres de Tarraco Activa han pogut dir la seva, plantejant les coses que s’han fet malament i tot el que s’hauria de tenir en compte de cara al futur. El nou tinent d’alcalde ha agraït molt les aportacions dels membres del grup d’opinió, fins al punt que s’ha compromès amb reunir-se amb alguns d’ells per mirar d’establir ponts. “Crec que una plataforma com aquesta és molt necessària per a Tarragona, així que us animo a seguir endavant”, ha afirmat.

El portaveu de Tarraco Activa, Carles Pedreño, s’ha mostrat molt content del funcionament d’aquest quart sopar-col·loqui, ja que “ens volem fer escoltar, i el fet que una persona de la màxima rellevància dins de l’ajuntament vingui a debatre amb nosaltres obertament és una satisfacció, doncs això significa que estem fent les coses bé”. Pedreño també ha destacat la gran afluència de persones a l’esdeveniment: “cada vegada som més i notem que tenim més força, per la qual cosa cada dia estem més convençuts que posar en marxa Tarraco Activa ha estat una iniciativa encertada i necessària”.

L’acte ha comptat amb una alta participació, ja que hi han assistit vint-i-cinc membres de la plataforma tarragonina.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar