loader
menu

CIUTAT

L'arbocenc Joan Plana, nou director territorial de l'Esport a Tarragona

El Circ Ciutat dijous, 03 de març de 2016

La Secretaria General de l’Esport a la demarcació de Tarragona ja té un nou representat territorial. Es tracta de Joan Plana, nascut el 1955 a l’Arboç, que va prendre possessió del càrrec en substitució de Gemma Solé, qui ha desenvolupat les funcions durant els darrers cinc anys.

Foto: Generalitat de Catalunya

L’acte de relleu ha estat presidit per Óscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Gerard Figueras, director general d’Esports de la Generalitat; Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport; Gemma Solé, com a representant sortint, i el mateix Joan Plana qui, fins ara era el coordinador territorial a Tarragona de la Direcció General de Joventut.

La presa de possessió, celebrada a la sala d’actes dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, ha comptat amb la presència de nombrosos representats del sector esportiu, provinents de clubs, Consells Esportius, Ajuntaments i federacions.

El nou representat territorial és funcionari en excedència del cos docent de secundària en el Complex Educatiu de Tarragona. Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació-Psicologia i amb un postgrau en gestió i direcció de centres docents públics, ha estat regidor a l’ajuntament de l’Arboç per CDC des de l’any 1991 i n’ha estat alcalde en dos períodes, de 2003 a 2005 i de 2007 a 2009. Altres càrrecs que ha ocupat són la vicepresidència del Consell Comarcal del Baix Penedès (1999-2015), sent responsable de les àrees d’Esports, Ensenyament, del Centre de Normalització Lingüística i de Règim Intern i Qualitat de Serveis, i ha estat diputat Provincial pel Baix Penedès a la Diputació de Tarragona de l’octubre de 2014 fins el juny de 2015.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar