loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Tot l'any 2015 a TGN, en imatges

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 02 de març de 2016

L'Espai Turisme, ubicat al carrer Major, acull durant tot el mes de març la tercera edició de l’exposició de la #fotodeldia, que va iniciar l’any 2013. Els visitants de l’exposició, que es pot visitar en horari d'oficina, tindran l’oportunitat de triar, amb els seus vots, la millor fotografia de 2015 entre les dotze guanyadores de cada mes.

Foto: www.tarragonaturisme.cat

L'exposició recull les 365 fotografies seleccionades al cap de l’any, la qual cosa permet veure l’evolució de la ciutat amb el pas dels dies, dels mesos i de les quatre estacions. A l’inici del concurs, l’any 2013, les fotografies que es penjaven a Instagram amb el hashtag #Tarragona no arribaven al centenar i tenien una mitjana de 50 ‘likes’. Aquesta xifra s’ha anat incrementant a cada nova edició i avui se’n poden comptar unes 500 al dia i més de 700 si se celebra un esdeveniment puntual, alhora que ara es té una mitjana de 600 ‘likes’ per fotografia.

Tot i que la majoria de fotos que utilitzen l’etiqueta Tarragona són fetes a la ciutat, n’hi ha una part que corresponen a la comarca o a la demarcació. Les fotografies que es pengen amb l’etiqueta #Tarragona recullen instants personals, experiències, i immortalitzen mil i un racons de la ciutat.

Els llocs més fotografiats no varien amb el pas dels anys: amfiteatre, Balcó del Mediterrani, Pont del Diable, Catedral, platges, circ... El que si que varia a cada imatge són els detalls que acompanyen aquestes imatges: la llum, el vol d’algun ocell, un llampec, unes bombolles de sabó, la vegetació, petits detalls que fan única cada imatge. Un altre moment de gran producció és quan la ciutat registra algun gran esdeveniment: Concurs de Castells, Tarraco Viva, Carnaval, Setmana Santa, Sant Magí i Santa Tecla, Tarragona Ciutat de Castells....

El perfil de Tarragona Turisme a Instagram porta penjades 1.329 fotografies i aplega a prop d’11.000 seguidors, havent-se convertit en la xarxa amb la comunitat més massiva, desbancant enguany a Facebook.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar