loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Civil de TGN ordena destruir més de 2.000 armes de foc

El Circ Ciutat dimecres, 02 de març de 2016

La Guàrdia Civil de Tarragona ha destruït més de 2.000 armes de foc que van ser localitzades durant una intervenció d'armes per diferents conceptes, entre els quals es troba la mort del titular, la caducitat de la llicència d'armes, el lliurament voluntària dels propietaris, de subhastes que han quedat desertes i en menor nombre les confiscades per la comissió de fets delictius o per un altre tipus d'infraccions administratives.

Foto: Guàrdia Civil TGN

Del total de les armes, 1.336 corresponen a armes de foc llargues, 440 a pistoles i revòlvers, 44 armes detonadores, 69 d'aire comprimit i 193 armes blanques, totes elles van ser reduïdes a ferralla mitjançant fosa en una fàbrica de laminats de la demarcació de Barcelona.

Dins de la partida d'armes destruïdes, es trobaven diverses armes blanques i d'aire comprimit, que havien estat intervingudes per part de la Guàrdia Civil o altres cossos policials de Tarragona en diverses actuacions. La reducció a ferralla de les armes està regulada en el vigent Reglament d'Armes de l'any 1993 i posteriors normes complementàries.

L'import obtingut, un cop descomptades les despeses de manipulació són ingressats al Tresor Públic. El procés de destrucció va ser dut a terme i controlat des de l'inici fins al final del procés per personal de la Intervenció d'Armes i Explosius de la Guàrdia Civil, que té la competència exclusiva en aquesta matèria.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar