loader
menu

CIUTAT

Els voluntaris amb responsabilitat dels Jocs del 2017 comencen la formació específica

El Circ Ciutat divendres, 04 de març de 2016

Arrenquen aquest cap de setmana les formacions específiques dirigides als voluntaris que assumiran tasques de responsabilitat durant la celebració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. D’aquesta manera, el Departament de Voluntaris dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 avança un pas més en la estructuració definitiva de l’equip de voluntaris que donarà suport en les tasques organitzatives i de logística de l’esdeveniment.

Sessió formativa del voluntaris. foto: Tarragona 2017

Les dues sessions d’aquest cap de setmana s’impartiran a l’Espai Tabacalera. La primera serà divendres 4, de 17 a 21 hores i la segona dissabte de 10 a 14 hores. Paral·lelament, aquest cap de setmana s’ha programat una sessió formativa complementària de 4 hores sobre Extinció i Prevenció d’Incendis. Aquesta formació específica s’afegeix a les més de 40 formacions complementàries ja realitzades per l’organització dels Jocs i que han comptat amb més de 500 participacions.

Es preveu que durant la segona meitat de l’any 2016 s’iniciï la fase d’assignació de les àrees de treball específiques de les que s’encarregarà cada voluntari, una labor que s’allargarà fins a l’inici de les competicions el 30 de juny de 2017.

Fins ara, més de 4.000 voluntaris formen part de la borsa de voluntariat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. El perfil dels inscrits és molt ampli i qualsevol persona major de 16 anys pot formar-ne part ja que no es precisa tenir un nivell educatiu concret ni experiència prèvia. Pel que fa les àrees de participació, s’han estructurat 12 grans àmbits: atenció a les persones, acreditacions, allotjament, màrqueting i promoció, premsa i comunicació, protocol i cerimònies, serveis sanitaris, transports, tecnologia, logística, suport a les competicions i suport global als Jocs.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar