loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Museu Casteller de Catalunya obrirà les portes el 2017

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 04 de març de 2016

El conseller Santi Vila visita les obres del futur museu. foto: Departament de Cultura

Explicar al món el gran patrimoni immaterial del fet casteller i els valors que aplega és la raó que impulsa el futur Museu Casteller de Catalunya. L’equipament cultural obrirà les seves portes l’any 2017 a Valls, tal i com ho han anunciat avui el conseller de Cultura, Santi Vila, i l’alcalde vallenc, Albert Batet. La previsió d’inauguració s’ha produït avui després de la reunió del Consorci del Museu Casteller de Catalunya. “No estem davant d’un equipament cultural a la clàssica, sinó que serà un espai modern, que dinamitzarà la cultura a la ciutat, es projectarà al món i serà el contenidor de moltes experiències vinculades al fet casteller i a la cultura en general”, ha apuntat el conseller.

El conseller Vila ha afirmat que la reunió “constata que el projecte va endavant” perquè “Diputació de Tarragona, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Valls i el món casteller estem alineats per fer-lo possible” i ha assenyalat que “és molt important que aquest projecte que lidera la ciutat de Valls culmini aviat”, ha afegit. El conseller ha destacat que el Departament de Cultura considera que el projecte compta amb el seu suport absolut perquè “té interès a nivell nacional”.

Vila ha subratllat que “el món casteller mereix un equipament que consagri “un patrimoni que ja és reconeguts mundialment i estimat pel conjunt de la ciutadania”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar