loader
menu

CIUTAT

Un professor de la URV entre els investigadors que més publiquen al món sobre ciència regional

El Circ Ciutat dimarts, 08 de març de 2016

El professor titular del Departament d’Economia de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Maria Arauzo, és el número 31 del top 100 mundial d’autors que més publiquen en revistes científiques de l’àmbit de ciència regional, una branca de les ciències socials que analitza problemes específicament urbans, rurals o regionals. En la categoria d’institucions, la Universitat Rovira i Virgili ocupa la a posició 42.

Professor Josep Maria Arauzo. foto: URV

La llista, on hi apareixen els 100 autors del món que més publiquen en l’àmbit de la ciència regional i les 100 institucions que més destaquen en aquest mateix sentit, l’ha publicat la revista científica Growth and Change. Només hi apareixen set investigadors d’universitats de l’estat espanyol i Arauzo, expert en demografia empresarial i localització industrial, n’és el segon. Per confeccionar el rànquing, s’han basat en el nombre de publicacions en deu revistes científiques regionals considerades centrals durant el període 2010-2014.

Els temes del que es considera ciència regional estan relacionats amb el transport, l’anàlisi de la migració, el desenvolupament urbà, l’ anàlisi mediambiental i ecològic, l’ús de recursos, l’anàlisi de la política urbana i regional, els sistemes d’informació geogràfica, entre altres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar