loader
menu

CIUTAT

Antoni Peco posa fi 20 anys de lideratge veïnal al barri de la Floresta

El Circ Ciutat dimarts, 08 de març de 2016

Relleu al capdavant de l'associació de veïns del barri de la Floresta després de 20 anys. L'assemblea celebrada el passat dilluns dia 7 va servir perquè el fins ara president, Antoni Peco, i els membres de la junta Dolors Vizoso i Manuel Gámez deixessin de formar part de la directiva. A l'assemblea hi van assistir una vuitantena de persones.

Dolors Vizoso i Manuel Gámez, amb dues dècades de reivindicacions a les esquenes, també deixen la junta. El nou president és Miquel Àngel Cruz

El relleu es produeix voluntàriament, un cop esgotat el mandat i no voler tornar a presentar-se. És un fi d'etapa, després de la qual, segons l'associació, el balanç és molt positiu. 20 anys donen per a molt, projectes com el canvi d'enllumenat públic, el clavegueram o la xarxa d'aigua potable han significat èxits aconseguits importants per a la millora del barri. Projectes com la rehabilitació de façanes, instal·lació d'ascensors o de plaques solars per a l'aigua calenta han donat impuls a la qualitat de vida dels nostres pisos.

Antoni Peco, a l'esquerra de l'alcalde Ballesteros. Foto: circdetarragona.com

L'Associació de La Floresta també ha estat pionera en impulsar ajudes al menjador escolar o a les famílies que estan en situació més precària, posant de manifest la seva vocació social. "Hem plantat cara als bancs que no paguen les quotes de comunitat després d'haver-se quedat amb els pisos que les famílies en atur no han pogut pagar la seva hipoteca", asseguren els veïns de Ponent.

Durant aquests últims vint anys, des de l'associació de la Floresta recorden que "hem fet un seguiment exhaustiu de les obres de la T11 amb el Ministeri de Foment i la Subdelegació en la part que afecta el barri. En definitiva un balanç positiu que sens dubte és mèrit de tots els veïns del barri i la seva d'Associació.

Miquel Àngel Cruz, nou president veïnal

La nova junta directiva, presidida per Miquel Àngel Cruz, va sortir escollida el dia 7 per una àmplia majoria, té un caràcter continuïsta. De fet tant el nou president com la majoria dels seus membres, també pertanyien a la junta presidida per Peco, per la qual cosa, les línies de treball seran molt semblants: reivindicació del manteniment dels equipaments, la construcció del nou col·legi i posada en marxa de l'Escola Bressol a l'antic edifici són reptes importants que haurà d'afrontar el nou equip directiu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar