loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Set alumnes de La Salle Torreforta explicaran el patrimoni i els encants de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 08 de març de 2016

El projecte realitzat per un grup d’alumnes d’ESO de La Salle Torreforta ha estat seleccionat, entre diverses escoles de la ciutat, per representar Tarragona en el Programa Ciudades Patrimonio de la Humanidad.

La capçalera del Circ romà. Foto: circdetarragona.com

Això significa que, a partir d’aquest proper dimecres 9 de març, els set alumnes tarragonins participants es convertiran en els amfitrions d’un grup de nois i noies de l’escola C. E. Sta. María de la Expectación de Conca que durant tres dies visitaran Tarragona.

Durant aquests tres dies, els alumnes de La Salle Torreforta guiaran i mostraran als seus companys de Conca pel patrimoni de la ciutat seguint el projecte que van proposar i que els durà a llocs com la Part Alta, el campanar de la Catedral, el Serrallo i, fins i tot, un assaig casteller.

Però, el programa no acabarà aquí. Els dies 30 i 31 de març i 1 d’abril els alumnes de La Salle Torreforta els hi tornaran la visita a Conca.

Aquesta iniciativa, impulsada pel grup de Ciudades Patrimonio de la Humanidad, té com a objectiu que els alumnes que viuen a les ciutats que són Patrimoni Mundial aprenguin a conèixer i a valorar no només el patrimoni que tenen al seu propi municipi, si no també el de la resta de ciutat que tenen el mateix títol. És per això que es promouen aquests tipus d’activitats didàctiques, dirigides pel professorat, però impulsades pels alumnes, que inclouen viatges culturals entre els escolars.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar