loader
menu

CIUTAT

El ple de TGN debatrà l'abaratiment dels pàrquings municipals

El Circ Ciutat dimecres, 09 de març de 2016

Les tarifes dels pàrquings municipals seran objecte de debat en el proper plenari de Tarragona. El portaveu de municipal de CiU, Albert Abelló, defensarà una moció per reclamar la rebaixa i la unificació de preus.

Una imatge de l'aparcament municipal Saavedra. Foto: circdetarragona.com

La moció proposa que la tarifa màxima diària dels aparcaments públics sigui de 4 euros. “L’actual política d’aparcaments de Tarragona està perjudicant greument la dinamització econòmica de la ciutat”, ha manifestat el Portaveu del Grup Municipal de CiU, Albert Abelló, que ha assenyalat que els “preus abusius actuals provoquen que moltes persones no triïn Tarragona per venir a comprar, a passar al dia o simplement a dinar o a sopar”. “És inevitable observar el funcionament de ciutats veïnes que disposen d’una política d’aparcaments molt més competitiva amb preus ajustats i unificats”, ha assenyalat Abelló.

La moció també proposa millorar la política comunicativa amb la col·locació de panells informatius on es visualitzi el nombre de places públiques d’aparcament disponibles i el seu preu. “Actualment els pàrquings públics funcionen de forma independent amb tarifes diferents que no es comuniquen prèviament, la gent que ve a la ciutat sap que pagarà molt per aparcar, però no sap quant”, ha manifestat el Portaveu de CiU.

Una proposta inclosa en diferents programes electorals

Abelló confia que la moció s’aprovi, ja que l’abaratiment de les tarifes dels pàrquings públics és una proposta recollida en nombrosos col·lectius de la ciutat i que “s’ha plasmat en els programes electorals elaborats per diferents forces polítiques que actualment tenim grup municipal”. De fet, el Portaveu de CiU ha destacat que, tot i que en el programa electoral de la seva formació s’apostava perquè el preu màxim diari fos de 3 euros, “hem considerat proposar que la tarifa màxima sigui de 4 per ajustar-nos a la proposta electoral d’altres grups municipals i aconseguir que el canvi de preu sigui una realitat”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar