loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Ciutadans alerta que la performance amb estelades i banderes espanyoles només busca polèmica i confrontació

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 10 de març de 2016

Sempre que hi ha banderes pel mig, Ciutadans no se sent còmode. A Tarragona, el seu portaveu municipal, Rubén Viñuales, s'ha mostrat molt crític davant “la decisió de vestir amb banderes estelades l'estàtua del despullats i amb banderes espanyoles el monument a Roger Llúria”, anunciat ahir en la Comissió Informativa de Cultura. Per a C's, “el projecte artístic solament busca la polèmica i la confrontació, sense tenir en compte l'art”.

Foto: ccma

El portaveu tarragoní de C’s ha assegurat que “la proposta no compta amb el consens dels diferents grups polítics”. “La tinent d'Alcalde, Begoña Floría, ha decidit unilateralment sobre un projecte que no aporta cap benefici per a la ciutat” i que a més “suposa un perill real per al manteniment dels monuments, segons apunten els mateixos tècnics del Ajuntament als seus informes desfavorables”. Així mateix, Viñuales ha assenyalat que “el deure la regidora és protegir i preservar el patrimoni artístic de la ciutat i no posar-ho en perill”.

El portaveu de C’s a Tarragona ha alertat que “si finalment es dóna llum verda a la proposta, es pot crear un precedent per a altres projectes del mateix tipus”. I ha manifestat que “aquest és un exemple més del diàleg i el consens que predica l'equip de govern”. De la mateixa manera, ha reiterat que “l'única cosa que es pretén amb aquestos actes és generar polèmica”.

L'Ajuntament de TGN va anunciar que donava llum verd a la performance "Banderes", del tarragoní Àlvar Calvet, integrat dins del projecte "Monuments" d'El Teler de Llum.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar