loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Mulassa més dolça

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 11 de març de 2016

Una Mulassa de xocolata serà una de les figures més tarragonines que coronaran les mones d’enguany a la ciutat. L’entitat de la Mulassa ha presentat el dolç que reprodueix la bestia del Seguici popular, una obra del pastisser Ramon de la Fuente de la Pastisseria Huguet, i que es podrà adquirir en diferents punts de venda.

Mulassa de xocolata.

Mulassa de xocolata.

Ahir a la tarda, la Casa de la Festa va acollir la presentació de la Mulassa de xocolata, a càrrec de l’entitat d’aquest element festiu, amb presència de la seva presidenta, Íngrid Martínez; de la consellera de Festes, Begoña Floria i del pastisser Ramon de la Fuente, de la pastisseria Huguet. La consellera de Festes, Begoña Floria, està "segura que aquesta mona tindrà molt èxit” i la presidenta de la Mullassa, Íngrid Martínez, ha apuntat que la “iniciativa contribueix a promocionar el Seguici”.

La Pastisseria Huguet fa més de 20 anys que es dedica a elaborar figures de xocolata per aquestes dates i des de fa uns vuit anys que van començar a especialitzar-se en figures de xocolata d’elements festius i patrimonials. De la Fuente es va oferir a l’entitat per dur a terme la Mulassa com una de les mones que ben segur triomfaran enguany a la ciutat.

La Mulassa de xocolata es pot adquirir a: Cansaladeria Maria Jesus (C/ Merceria , 25); Carnisseria i Xarcuteria Meritxell (C/ Reding, 34); Queviures (C/ Mallorca, 1) i Llao Gelats (Rambla Nova).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar