loader
menu

CIUTAT

La UTE que va quedar segona en el concurs acabarà construïnt el pavelló de Campclar

El Circ Ciutat divendres, 11 de març de 2016

Infraestructures.cat ha adjudicat la construcció del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Camp Clar a la UTE Constructora de Calaf SAU & Copisa Constructora Pirenaica, SA per un import de 8.062.331, 36 € (IVA exclòs) i 12 mesos de termini. Serà, per tant, la segona empresa classificada en el concurs l’encarregada de dur a terme les obres, després que a finals del mes de febrer es donés a conèixer la renuncia de la UTE formada per les empreses Garcia Riera, Dragados i Rubau perquè veien inviable el projecte.

L'obra, finançada per la Generalitat, té un cost d'uns 8 ME (sense IVA) i haurà d'estar llesta per a d'aquí a 12 mesos

El pavelló serà un dels equipaments estrella dels Jocs Mediterranis, que se celebraran a Tarragona l'estiu de l'any que ve. Tindrà una capacitat per a 5.000 espectadors i durant els jocs acollirà les competicions de bàsquet i voleibol.

El delegat territorial del Govern al Camp de Tarragona Òscar Peris ho ha explicat aquesta tarda i ha destacat el fet que "l'empresa no hagi esgotat el termini d'un mes de què disposava per presentar la documentació". Peris també ha assegurat que en els propers dies està previst que es dugui a terme la signatura del contracte i que aviat puguin començar les obres. El delegat al Camp de Tarragona ha reconegut que "les obres tenen un calendari molt ajustat", però s'ha mostrat confiat en la "professionalitat de l'empresa adjudicatària" per poder enllestir aquest projecte en el termini previst.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar