loader
menu

CIUTAT

Rècord de participació en la 5ena plantada popular a la llera del Francolí

El Circ Ciutat dissabte, 12 de març de 2016

Prop de 700 persones han participat en la cinquena edició de la Plantada Popular a la llera del riu Francolí, organitzada per l’Associació Aurora i la Fundación Repsol amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. La cita d’enguany s’ha celebrat prop del Parc Francolí, al tram més proper al pont de l'A-7 i durant tot el matí de dissabte s'hi han plantat 1.000 arbres i arbustos de 9 especies diferents.

Prop de 700 persones han plantat un miler d'arbres i arbustos de 9 espècies diferents

Aquest tram de riu és un espai proper a la ciutat de Tarragona i molt freqüentat per persones que busquen un indret agradable de passeig, per fer esport o simplement gaudir de la natura ben a prop de la seva ciutat.

Fotos: Repsol

Fotos: Repsol

Fotos: Repsol

Els objectius d’aquesta iniciativa són integrar socialment i laboral a col·lectius de persones en risc d’exclusió social, millorar l’estat ecològic d’un tram del riu Francolí al seu pas pel municipi de Tarragona i fomentar el voluntariat ambiental a la ciutat.

Els organitzadors

L’Associació Aurora és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la integració social i laboral de persones afectades de malaltia mental, així com el recolzament i l’atenció dels seus familiars. Entre les diferents activitats que desenvolupa Aurora destaca l’execució de projectes de recuperació d’espais fluvials.

Fundación Repsol actua de manera integral en aquelles àrees en les que, tant pel seu coneixement, capacitats i experiència, com pels de la Companyia, pot realitzar una major aportació, amb l’objectiu de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i assolir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural. Fundación Repsol és Energia Social, impulsant l’energia de les persones per a aconseguir un futur més sostenible.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar