loader
menu

CIUTAT

La CUP i quatre entitats ecologistes demanen un pla especial per protegir l'Anella Verda de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 14 de març de 2016

La CUP portarà al proper plenari de TGN la protecció de l'Anella Verda. Ho farà amb el suport de quatre de les principals entitats ecologistes del territori (Cuidem la Platja Llarga, Plataforma Gent Amiga de l’Anella Verda Gaià-Francolí, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i GATA).

Foto: CUP Tarragona

La moció defensada pels cupaires proposa l’elaboració i aprovació d’un Pla Especial de Protecció del gran pulmó verd del terme municipal. També que els reguli els usos que s'hi poden desenvolupar i que es concretin mesures per tal d’evitar la pèrdua de biodiversitat. (trobareu la moció íntegra en el document adjunt)

En nom de la Plataforma Gent Amiga de l’Anella Verda, el seu portaveu, Francesc Martí, ha assenyalat que “trobem molt encertada aquesta moció, ja que cal aprofundir la protecció de l’Anella Verda”. Per la seva banda, la consellera de la CUP Laia Estrada ha emfatitzat que “és indignant que un espai tan important no disposi encara d’un Pla Especial de Protecció, amb pressupost propi per dur a terme les accions necessàries”. La consellera cupaire ha remarcat que “l’Anella Verda és un polvorí i el risc d’incendi és una seriosa amenaça que requereix que l’Ajuntament faci actuacions preventives i urgents en els propers dos mesos, però tenint també en compte que comencem l’època de nidificació”.

Joan Pons, conseller de la CUP al Consell Comarcal del Tarragonès i regidor a La Canonja, ha alertat sobre la necessitat d’impulsar un consorci mancomunat que aplegui els municipis de l’Anella Verda.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar