loader
menu

CIUTAT

RTVE retransmetrà els Jocs Mediterranis del 2017

El Circ Ciutat dilluns, 14 de març de 2016

La cobertura mediàtica dels Jocs del Mediterrani 2017 anirà a càrrec de RTVE. La Fundació Tarragona 2017 i la Corporación de Radio y Televisión Española (RTVE) han signat un conveni marc de col·laboració per definir i regular la cobertura mediàtica de l'esdeveniment, que tindrà lloc del 30 de juny al 9 de juliol de 2017 a Tarragona i 15 municipis més del territori.

Foto: Fundació Tarragona 2017

Foto: Fundació Tarragona 2017

L’acord contempla la posada en marxa entre ambdues parts d’un pla de comunicació que concedeixi una àmplia cobertura a les competicions esportives dels Jocs, així com a les cerimònies d’inauguració i clausura, a través dels canals de televisió, ràdio i web de RTVE. L’organització dels Jocs treballarà, en col·laboració amb RTVE, en la definició del calendari de proves a cobrir durant la celebració dels Jocs, amb l’objectiu d’elaborar els plans de producció de l’esdeveniment.

La firma del conveni ha tingut lloc aquesta tarda a les instal·lacions del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid, i ha comptat amb la presència del president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; i el president de RTVE, José Antonio Sánchez Domínguez.

El president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ha mostrat la seva satisfacció per l’acord i ha assenyalat que “RTVE ha demostrat una vegada més la seva aposta per les grans cites esportives del món de l’esport, com també són els Jocs Mediterranis Tarragona 2017”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar