loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Arrenca el cicle de debats 'Eurotertúlies'

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 14 de març de 2016

Les relacions entre la Unió Europea i el Regne Unit serà el tema central de la primera de les #eurotertulies, un cicle de debats organitzat pel centre d’informació Europe Direct de l’Ajuntament de Tarragona i la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV. Els debats giraran al voltant de qüestions relacionades amb la Unió Europea i lligades a la realitat política, social i econòmica de la Unió. La iniciativa es durà a terme el segon dimarts de cada mes, mentre duri el curs acadèmic.

Cartell del cicle de debats #eurotertulies.

Les #eurotertulies s’han plantejat com un debat obert, informal però rigorós, a partir de l’exposició inicial d’un expert en la matèria per donar pas a què els assistents puguin expressar les seves opinions i plantejar els interrogants que els desperti el tema a debat. Les tertúlies tindran lloc al Museum Cafè, al carrer Sant Llorenç, un recinte habituat a acollir debats i tertúlies de diferents àmbits. L'acte començarà a partir de les 8 de la tarda. El cicle es reprendrà a partir de l’octubre, durant el curs 2016-17.

Relacions entre el Regne Unit i la UE

El cicle #eurotertúlies s’inicia amb una proposta de debat sobre les relacions entre la Unió Europea i el Regne Unit; el periodista i professor de la Universitat Pompeu Fabra doctor Christopher Tulloch exposarà la seva visió sobre el tema.

Oficina de la UE a la ciutat

Europe Direct Tarragona participa en l’organització d’aquestes #eurotertulies en col·laboració amb la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV per donar a conèixer l’oficina situada a la plaça Imperial Tàrraco, fomentar el debat sobre temes europeus a la ciutat i canalitzar les relaccions dels ciutadans cap a les institucions de la UE.

Europe Direct Tarragona és un punt d’informació i assessorament que l’Ajuntament de Tarragona posa a l’abast dels ciutadans per tot allò que està relacionat amb la Unió Europea i els drets i la legislació comunitària.

Per a més informació podeu visitar el web d’Europe Direct TGN o a les xarxes socials, al facebook a la pàgina Europe Direct Tarragona i al twitter com a @EuropeDirectTGN, on es podrà seguir el debat d’aquest cicle amb l’etiqueta #eurotertulies.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar