loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Castellers de SPiSP celebraran eleccions a l'abril

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 16 de març de 2016

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona han anunciat que el passat dimarts,15 de març, l’actual cap de colla, Àngel Oriol, va presentar la dimissió.

El ja ex cap de colla dels Castellers de SPiSP, Àngel Oriol, a l'esquerra. Foto: Castellers de SPiSP

Jordi Gaya encapçalarà l'única candidatura que es preveu presentar a les eleccions de l'abril. Foto: circdetarragona.com

Per aquest motiu, la colla ha convocat una assemblea extraordinària pel pròxim dilluns 21 de març, a les 20:30 com a primera convocatòria i a les 21:00 com a segona convocatòria. L'ordre del dia serà fixar una data per les eleccions, i si res canvia, tal com ha assegurat la pròpia colla tarragonina, es realitzaran el proper 8 d’abril.

La marxa d'Àngel Oriol ha fet que, de manera provisional i en espera de les eleccions, es creï una junta gestora tècnica per dirigir l'entitat. Aquest equip provisional estarà composat per l'ex cap de colla Jordi Gaya; Rafael Llorens, com encarregat de pinyes i David Lobo com a responsable de canalla.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar