loader
menu

CIUTAT

Tarragona apagarà els llums del Circ Romà per adherir-se a la campanya 'L'Hora del planeta'

El Circ Ciutat dimecres, 16 de març de 2016

Tarragona serà una de les més de 200 ciutats i pobles que, de moment, s'han adherit a la campanya “L’Hora del Planeta”. El proper dissabte 19 de març, entre les 20:30 a les 21:30h, l'Ajuntament apagarà la il·luminació de la capçalera del Circ Romà i el tram de la muralla de la Via de l’Imperi, seguint la iniciativa juntament amb altres ciutats i municipis del món que faran el mateix gest simbòlic, en benefici de la lluita contra el canvi climàtic i d’un ús coherent de l’energia.

Una imatge de la capçalera del Circ Romà. Foto: circdetarragona.com

A la campanya, promoguda per l’organització mundial WWF, s’hi han adherit més 200 pobles i municipis que s’han compromès a apagar monuments i edificis emblemàtics. Catalunya és la comunitat autònoma amb més ajuntaments apuntats, seguida per Andalusia i la Comunitat Valenciana. El dissabte a les 20:30h s’apagaran monuments com la Alhambra de Granada, la Catedral de Palma de Mallorca i la plaça del Obradoiro de Santiago de Compostela.

Més informació a: http://www.horadelplaneta.es


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar