loader
menu

CIUTAT

Dues places de la Part Alta recuperen la recollida selectiva

El Circ Ciutat dijous, 17 de març de 2016

La plaça de la Pagesia i la plaça de l'Oli, a la Part Alta de Tarragona, comptaran amb dues noves àrees de contenidors fixes a partir de la setmana que ve. Els nous contenidors seran d’una mida més petita que la resta dels que hi ha instal·lats per tota la ciutat.

Amb aquesta mesura es recupera el servei de recollida selectiva dins el nucli antic, ja que el buidatge dels contenidors es podrà realitzar amb vehicles més petits que poden circular per la majoria de carrers del nucli antic.

Els contenidors seran de paper i cartró, envasos, vidre i matèria orgànica i complementaran el servei de recollida de rebuig de les papereres mòbils. Aquest canvi també requereix la col·laboració dels veïns per tal que dipositin els residus al seu horari corresponent:

- Orgànica (de 19h a 21.30h)

- Vidre (de 8h a 21h)

- Paper i cartró (de 8h a 21h)

- Envasos (24h)

- Rebuig (papereres mòbils): (de 19.30h a 22h)

Ara fa dos mesos, l'Ajuntament de TGN va decidir retirar les dues illes de contenidors situades en aquests mateixos punts perquè els vehicles de recollida havien de circular contra direcció per diversos carrers a causa de l’apuntalament de la Muralla a la Baixada del Roser.

En nom del consistori, la consellera de Neteja Pública, Ivana Martínez ha defensat que “des del primer moment hem estat buscant solucions perquè érem conscients que podia suposar un descens en les dades de reciclatge, tal com hem constatat, ja que les dades d’aquests dos mesos apunten que només es reciclen un 23% dels residus generats. Per això, hem optat per col·locar uns contenidors de mida més petita que es poden buidar amb vehicles més petits”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar