loader
menu

CIUTAT

L'acord més saborós dels Jocs del 2017

El Circ Ciutat dijous, 17 de març de 2016

Els Jocs del 2017 ja tenen la seva Mona de Pasqua i al llarg de l'any també es visualitzaran en altres pastissos i dolços del Camp de Tarragona. El Gremi de Pastissers de les Comarques de Tarragona i la Fundació Tarragona 2017 han signat un conveni de col·laboració per a la promoció i difusió dels Jocs Mediterranis mitjançant productes de pastisseria.

Foto: Mauri

Foto: Mauri

L’acord signat preveu que les 52 pastisseries del territori que formen part del Gremi posin les seves competències a disposició de la promoció dels Jocs. Per això, elaborarà i comercialitzarà en diferents moments i campanyes productes de pastisseria que estaran vinculats amb l’esdeveniment.

En l’acte de signatura del conveni s’ha presentat la mona de Pasqua dels Jocs Mediterranis, així com monedes i piruletes de xocolata amb el logotip de Tarragona 2017.

L'alcalde de Tarragona i alhora president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ha valorat l’acord molt positivament. "Aquest no és un conveni qualsevol. El Gremi d’Artesans Pastissers ha estat sempre al costat de la ciutat i els Jocs Mediterranis són una gran ocasió per continuar aquesta implicació”.

Per la seva banda, el president del Gremi d’Artesans Pastissers de les Comarques de Tarragona, Josep Maria Roquet-Jalmar, ha recalcat que “la intenció del gremi és poder elaborar una diversitat important de productes dels Jocs Mediterranis i que puguin ser visibles tant a Tarragona com als municipis seu”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar