loader
menu

Cossos i forces de seguretat es reuneixen per definir el pla de seguretat dels Jocs Mediterranis

El Circ Ciutat > Jocs del Mediterrani divendres, 18 de març de 2016

La Comissió de Planificació de Seguretat dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017 s’han tornat a reunir per continuar avançant en la concreció del Pla Director de Seguretat que s’aplicarà durant l’esdeveniment esportiu de l’any vinent. Els resultats de la reunió, celebrada a l’Edifici 112, s’exposaran als membres del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis durant la visita d’avaluació que farà a la ciutat a partir del 30 de març.

La Comissió de planificació de seguretat dels Jocs Mediterranis es va reunir a l'edifici del 112. foto: Tarragona 2017

La trobada, on els responsables han exposat l’estat i desenvolupament dels 19 programes específics que contempla el Pla, ha comptat amb la presència de l’intendent i responsable de la Comissió de Planificació, Jaume Giné; el Tinent d’Alcalde i Coordinador General dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; així com una cinquantena de representants dels cossos i forces de seguretat i emergències implicats en l’operatiu, que inclou al Cos de Mossos d’Esquadra, Cos Nacional de Policia, Guardia Civil, policies locals de les seus esportives, Bombers, Servei d’Emergències Mèdiques i Protecció Civil.

El Tinent d’Alcalde i Coordinador General de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha destacat la importància del Pla Director de Seguretat i ha volgut agrair “el compromís, professionalitat i implicació de tots els cossos i forces de seguretat i d’emergències. Amb el seu esforç aconseguirem que en els Jocs Mediterranis de 2017 l’esport sigui el veritable protagonista i estigui garantida la resposta davant de qualsevol contingència”.

Finalment, cal destacar que la Comissió de Planificació i la Comissió Superior de Seguretat dels Jocs són els espais institucionals i de treball en l’operatiu de seguretat. El Director General de la Policia, Albert Batlle, és el màxim responsable de la Comissió Superior de Seguretat.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar