loader
menu

CIUTAT

Cossos i forces de seguretat es reuneixen per definir el pla de seguretat dels Jocs Mediterranis

El Circ Ciutat divendres, 18 de març de 2016

La Comissió de Planificació de Seguretat dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017 s’han tornat a reunir per continuar avançant en la concreció del Pla Director de Seguretat que s’aplicarà durant l’esdeveniment esportiu de l’any vinent. Els resultats de la reunió, celebrada a l’Edifici 112, s’exposaran als membres del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis durant la visita d’avaluació que farà a la ciutat a partir del 30 de març.

La Comissió de planificació de seguretat dels Jocs Mediterranis es va reunir a l'edifici del 112. foto: Tarragona 2017

La trobada, on els responsables han exposat l’estat i desenvolupament dels 19 programes específics que contempla el Pla, ha comptat amb la presència de l’intendent i responsable de la Comissió de Planificació, Jaume Giné; el Tinent d’Alcalde i Coordinador General dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; així com una cinquantena de representants dels cossos i forces de seguretat i emergències implicats en l’operatiu, que inclou al Cos de Mossos d’Esquadra, Cos Nacional de Policia, Guardia Civil, policies locals de les seus esportives, Bombers, Servei d’Emergències Mèdiques i Protecció Civil.

El Tinent d’Alcalde i Coordinador General de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha destacat la importància del Pla Director de Seguretat i ha volgut agrair “el compromís, professionalitat i implicació de tots els cossos i forces de seguretat i d’emergències. Amb el seu esforç aconseguirem que en els Jocs Mediterranis de 2017 l’esport sigui el veritable protagonista i estigui garantida la resposta davant de qualsevol contingència”.

Finalment, cal destacar que la Comissió de Planificació i la Comissió Superior de Seguretat dels Jocs són els espais institucionals i de treball en l’operatiu de seguretat. El Director General de la Policia, Albert Batlle, és el màxim responsable de la Comissió Superior de Seguretat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar