loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Una empresa encara ofereix habitatges en la zona on s'ha de fer Barcelona World

Sergi Casado Ciutat dilluns, 18 de març de 2013

El @PSC s'ha tornat a queixar de l'opacitat i de la manca d'informació del Govern respecte al macroprojecte Barcelona World. Per això, la diputada al Parlament @Núria Segú ha instat el Delegat del Govern al Camp de Tarragona, Quim Nin, a que els posi al dia de manera urgent: "No sabem res, però si, com va dir el Conseller de Territori la intenció és posar la primera pedra al juny, abans haurien de quedar resolts molts temes que encara són una incògnita". D'entre els molts dubtes que asseguren tenir els socialistes estan les modificacions legislatives en matèria urbanística, com es farà l'abastament d'aigua o com es gestionaran els residus, entre d'altres aspectes.

La zona que encara es promociona està situada al sud de Port Aventura. / circdetarragona.com

Segons el PSC, tots aquests canvis "han de passar abans pel Parlament" i, tal com ha indicat Segú, "per construir Port Aventura es va aprovar un pla urbanístic especial i de Barcelona World al territori no en sabem encara res de res". En paral·lel al desconeixement sobre el futur del macroprojecte d'oci i lleure sorgit arran de la fuga d'EuroVegas a Madrid, des del PSC també s'ha denunciat que encara s'estan ofertant habitatges en els terrenys, en els quals, teòricament, s'hauria d'aixecar part del conglomerat de Barcelona World, que preveun unes 12.000 habitacions en sis diferents àrees temàtiques. Es tracta del web www.lumine.com, un portal que continua oferint habitatges d'alt standing i que, de moment, encara projecta una gran zona residencial i zones d'esbarjo, oci, golf i temps lliure a cadascuna de les sis àrees que apareixen: Via Funium, Via Natura, Via Silva, Via Caeli, Via Maris i Via Olympia.

Un cop fet el contacte amb el portal web, se'ns informa que la urbanització està aturada perquè, en principi, l'àrea destinada a les sis àrees residencials es destinarà a Barcelona World. Tot i això, la promoció, les virtuts, els beneficis i les característiques de cadascuna de les zones continua ben present a la pàgina web. També s'insisteix que en breu s'actualitzarà, probablement, perquè el projecte residencial passarà a estar apadrinat pels constructors de Barcelona World, el grup Veremonte, el qual hauria de pagar 377 milions d'euros a la Caixa, que és l'actual propietari dels terrenys.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar