loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

“Educar amb humor” de Carles Capdevila es trasllada al Palau de Congressos per l'allau d'inscripcions

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 21 de març de 2016

L’èxit de la xerrada del periodista Carles Capdevila ha obligat al Club dels Tarraconins a buscar un espai amb més aforament per poder acollir tots els interessats. La sessió que du per títol “Educar amb humor” es farà a l’Auditori August del Palau de Congressos i no a l’Antiga Audiència como s’havia projectat en un principi. El que no canvia és el dia que es farà, el 6 d’abril a les 6 de la tarda.

La xerrada "Educar amb humor" forma part de la programació de El Pati de Mares i Pares Tarraconins.

La ponència d’en Carles Capdevila explica que educar és una tasca molt difícil, especialment quan es tracta d’infants i incideix en el fet que cal saber on estan els límits, no perdre la paciència i, al mateix temps, viure tot el procés amb el màxim d’humor possible. La xerrada es va convertir en viral a través de les xarxes socials i va arribar a un gran nombre de pares i mares, als que ell anomena “super-motivats”.

La sessió forma part del Pati de Mares i Pares Tarraconins que, a través de sessions pràctiques amb experts en diversos temes, té com a objectiu principal ajudar-los en la tasca educativa i d’aprenentatge dels infants.

L’assistència és gratuïta mitjançant inscripció prèvia, ja que es limita l’accés segons l’aforament de l’espai. Els interessats a assistir-hi poden inscriure’s a través de la pàgina web del Club dels Tarraconins, www.tarraconins.cat, on també trobaran la resta de sessions i tallers programats pel Pati de Mares i Pares Tarraconins. Per aquesta ocasió, durant la sessió no hi haurà servei de ludoteca.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar