loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

'Joc de trons' es podria haver rodat a Tarragona

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 21 de març de 2016

El color de les pedres de la ciutat no va convèncer els buscadors de localitzacions de la cadena HBO, productora de l’exitosa sèrie televisiva “Joc de Trons”. Malauradament, els tons de les roques dels monuments tarragonins no els hi encaixaven amb els color blanquinós o grisós que estaven buscant per convertir-se en l’escenari de les disputes de l’univers creat per George R.R. Martin.

Imatge de la sisena temporada de "Joc de Trons" gravada a les escales de la Catedral de Girona.

L'amfiteatre és un dels espais que van visitar. foto: circdetarragona.com

La qüestió cromàtica va impedir que una de les sèries amb més seguidors de la televisió actual es rodés a la ciutat. Espais del Museu d’Història com les muralles i l’amfiteatre o el Castell de Tamarit van ser alguns dels llocs que van visitar de la mà de la Tarragona Film Office.

Tal i com va avançar el diari Ara, els localitzadors van visitar la ciutat el març del 2015, però sense indicar que venien amb l’encàrrec de trobar decorats per “Jocs de Trons”. L’únic que van dir és que es tractava d’una “producció medieval èpica”. Amb tota l’expectació i intriga que genera la sèrie, el secretisme i la discreció és part fonamental d’una feina que es observada amb lupa per legions de fans d’arreu del món.

No va ser fins a principis d’aquest any que la coordinadora de la Tarragona Film Office, Txell Roig, va saber de qui és tractaven. Després de conversar amb els seus equivalents gironins i amb la Catalunya Film Comission va deduir que havia rebut els localitzadors de l’HBO.

Finalment, tal i com es podrà veure en la temporada que s’estrena el proper més d’abril, els localitzadors van escollir Girona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar