loader
menu

CIUTAT

Mor als 59 anys José Ruiz, referent i líder veïnal de la Part Baixa durant més de 20 anys

El Circ Ciutat dilluns, 21 de març de 2016

El moviment veïnal de Tarragona plora la pèrdua de José Ruiz, president de l'Associació de Veïns Barri del Port, que ha mort als 59 anys víctima del càncer. Pepe, com era conegut popularment, portava més de vint anys com a líder veïnal a la Part Baixa de Tarragona.

Una imatge de José Ruiz. Foto: tgnbarridelport.blogspot.com

Des de feia un any, Ruiz també havia agafat la presidència de la federació de veïns Segle XXI, però fa uns mesos la salut el va fer apartar de la vida pública i durant aquest temps de transició la vicepresidenta Rosa Puig ha exercit de presidenta en funcions de l'associació. El fill de Ruiz ha fet cap de colla de la Cucafera i Gegants del Port, dues de les entitats en les quals Ruiz hi tenia una forta vinculació.

Des que ha transcendit la notícia, les mostres de suport cap a la família i de reconeixement cap a la figura de Ruiz han estat constants des de tots els àmbits de la societat civil tarragonina. Els representants polítics tarragonins i de municipis de les rodalies també han tingut paraules d'elogi cap a Ruiz. L'alcalde de TGN, Josep Fèlix Ballesteros, ja ha penjat al seu mur de facebook una nota de condol.

La propera instal·lació de vídeo vigilància als carrers de la Part Baixa és part del seu llegat que deixa Ruiz com a referent veïnal en aquesta zona de Tarragona, on ha liderat nombroses reivindicacions exigint millores per a la zona. Sota la seva presidència, per exemple, la Part Baixa per fi ha quedat connectada amb el centre amb les escales mecàniques del Palau de Congressos i les de la Chartreuse.

El Circ també se suma al condol per la mort de José Ruiz. DEP.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar