loader
menu

CIUTAT

DOW Chemical premia les millors empreses de serveis

El Circ Ciutat dilluns, 21 de març de 2016

Dow Chemical Ibérica ha tornat a reunir les empreses de serveis que col·laboren amb el Complex Industrial ubicat al Camp de Tarragona per premiar a les millors. La constructora NORAY va rebre el Premi EH&S a la Millor Empresa de Servei i CYMI (Grup ACS) es va emportar el Premi a Qualitat d’Execució de Treballs.

Fotos: Dow Chemical

Fotos: Dow Chemical

A més, tres empreses han estat reconegudes amb mencions honorífiques en l’àmbit de seguretat: SIEMSA Control y Sistemas, per la innovació i proactivitat mostrades en la implantació d’iniciatives i programes de seguretat; CTC Externalización, per la solidesa del programa de seguretat; i TECHNIP Iberia, pel seu compromís amb la seguretat i el compliment de l’activitat preventiva en tots els àmbits dels serveis prestats.

Es tracta d’un esdeveniment que referma la importància de la integració, la col·laboració i el treball conjunt de Dow i de les empreses de serveis, representades en aquest acte per 120 directius i responsables de prevenció i qualitat.

Hi ha hagut representació de les 55 companyies que diàriament treballen al site de Tarragona, amb un col·lectiu de 650 persones que, també diàriament, accedeixen a les instal·lacions de Dow per prestar-hi diferents serveis auxiliars. Són empleats vitals per entendre la fortalesa i la competitivitat de Dow Chemical Ibérica, ja que desenvolupen funcions bàsiques per al bon desenvolupament de la companyia.

Per aquest motiu, Dow integra aquests empleats i els aplica les mateixes ràtios de seguretat que a la resta de membres de la companyia. DOW, a més, premia aquelles empreses de serveis que han demostrat la seva excel·lència en l'àmbit de la seguretat i la qualitat de l’execució dels treballs realitzats.

L’acte, que ha comptat amb la ponència del coaching de lideratge i treball en equip Xesco Espar, ha tingut com a objectiu posar en comú els resultats del passat any 2015 en seguretat i compartir les àrees estratègiques per al 2016.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar