loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La imatge del concurs de castells de TGN es decidirà per concurs públic

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 22 de març de 2016

Per primera vegada, l’Ajuntament de Tarragona convoca un concurs d'idees per decidir la imatge gràfica del XXVI Concurs de Castells. Els participants hauran de presentar quatre peces: un cartell, una banderola, un banner per suport digital i un disseny de mocador i poden utilitzar qualsevol tècnica.

Imatge del darrer concurs de castells a la TAP. foto: cedida David Oliete

Les peces presentades seran valorades per un jurat d’especialistes de l'àmbit de la imatge i del fet casteller i la guanyadora rebrà un premi de 3.000 euros.

Aquesta serà la primera vegada que la imatge gràfica del Concurs de Castells s'escollirà a través d'un concurs obert a totes les persones interessades. Amb aquesta fórmula, el concurs vol obrir les portes a les millors propostes creatives d’arreu del país.

Les propostes es poden presentar del 2 al 13 de maig a les dependències de l'OMAC o bé per correu postal. Entre les variables que valorarà el jurat destaca la capacitat de la proposta per projectar el Concurs de Casteller en els àmbits nacional i internacional.

La samarreta també es decidirà per concurs

Cal recordar que el Concurs de Castells té en aquests moments obert un altre concurs en l'àmbit gràfic. Es tracta del procés per escollir la samarreta oficial del certamen, que en aquesta ocasió també serà producte oficial de la marca “Castells. Colles Castelleres de Catalunya”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar