loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La gira 2016 d'Status Quo podria fer parada a Tarragona a l'agost

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 22 de març de 2016

La banda britànica Status Quo podria actuar aquest estiu a Tarragona, i en concret, a la Tàrraco Arena Plaça, durant la segona quinzena d'agost. Tot i que encara no hi ha confirmació oficial per part dels organitzadors, la productora Zero Produccions, les converses sí estan força avançades, però no tancades.

Foto: corazonderockandroll.blogspot.com

Status Quo, fundada als anys seixanta, actuarà al festival de Cap Roig el proper 17 d'agost. Aquest és l'únic concert que, de moment, la banda anglesa farà a tot l'estat. En el cas que les converses finalment cristal·litzin i es tanqui l'acord, l'anunci del concert es podria fer públic la setmana que ve i la data podria ser al voltant d'aquests dies.

D'acord amb les dates, la possible actuació de la mítica banda a la TAP podria coincidir amb les festes de Sant Magí, que se celebraran durant aquells dies i que gairebé sempre compten amb una actuació de renom. En aquest cas, podria ser Status Quo, tot un boom per a la ciutat.

A hores d'ara, però, també es desconeix si el concert d'Status Quo estaria inclòs en el festival d'Estiu de Tarragona (ETC), la programació del qual encara és una incògnita.

Status Quo, autor d'himnes generacionals com Whatever you want, In the Army now o Rockin' all over the world, començarà la gira "The Last Night Of The Electrics” el proper 28 d'abril a Blackpool (GB), després de la qual ja ha anunciat que deixarà les guitarres eléctriques i es dedicarà a fer concerts acústics.

Més ganes encara perquè una de les bandes britàniques amb més història de la música es pugui escoltar a TGN.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar