loader
menu

CIUTAT

Deu alumnes de La Salle TGN, finalistes d'una competició de simulació empresarial

El Circ Ciutat dimecres, 23 de març de 2016

Un total de 10 alumnes de La Salle Tarragona s’han classificat per participar a la final de la competició de simulació empresarial Young Business Talents que se celebrarà a Madrid el proper 8 d’abril.

Una imatge dels deu alumnes de la Salle TGN. Foto: La Salle TGN

Es tracta de dos equips d’alumnes de 2n de Batxillerat i un de 4t d’ESO que des de principis de novembre han anat superant les diverses proves proposades pel simulador empresarial, en què l’objectiu principal era aconseguir el màxim benefici.

Young Business Talents és una competició organitzada per NIVEA i ESIC en que participen estudiants de secundària d’arreu de l’Estat que, a través d’un simulador MMT de Praxis, han de prendre decisions de gestió directiva en els quatre departaments d’una empresa: recursos humans, producció, inversió i finançament i màrqueting.

Així doncs, després de competir amb diverses escoles de la regió, formada per centres de Lleida, Girona, Tarragona, Les Palmes i les Illes Balears, els tres grups d’alumnes de La Salle Tarragona han aconseguit entre els 100 millors d’arreu de l’Estat que tenen l’oportunitat de participar a la fase final.

A banda del punt de vista competitiu, aquesta activitat permet als alumnes posar en practica conceptes teòrics treballats a l’aula amb el professor d’Economia, Joan Manel Gallart.

L’equip que aconsegueixi guanyar la final de Young Business Talents del proper 8 d’abril a Madrid haurà de competir en una final internacional contra el primer classificat de Grècia, Itàlia i Portugal.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar