loader
menu

CIUTAT

Arriben les urgències per als Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimecres, 23 de març de 2016

Arriben les urgències, i en majúscules, per als Jocs Mediterranis 2017. Fonts de la Delegació del Govern de la Generalitat han confirmat que l'empresa Copisa també ha renunciat a construir el Palau d'Esports de Campclar. Tot i que ara fa uns dies, la mateixa Delegació va informar que la Unió Temporal d'Empreses Calaf Sau & Copisa Constructora Pirenaica havia estat adjudicatària de l'obra per un import de 8.062.000 euros, ara hi ha renunciat.

Copisa, la darrera adjudicatària també renuncia a construir el pavelló de Campclar

A quinze mesos pels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, el temps s'esgota i el marge cada cop és més curt perquè tots els equipaments puguin estar llestos per a l'estiu de l'any que ve. D'acord amb l'adjudicació per part d'Infraestructures.cat, Copisa havia d'aixecar el pavelló de Campclar en uns 12 mesos, per tenir-lo preparat dos mesos abans de l'esdeveniment. Uns dies enrere, la UTE vencedora, formada per Dragados, Garcia Riera i Rubau, ja es va fer enrere perquè considera inviable el projecte.

Una imatge dels terrenys on s'ha de construir el pavelló de Campclar. Foto: circdetarragona.com

La incertesa en torn al Palau d'Esports, la gran joia de l'Anella Mediterrània, augmenta. La pròxima setmana hi ha prevista una reunió amb participació de la Secretaria General de l'Esports, Ajuntament de TGN, Delegació del Govern i de l'empresa Infraestructures.cat, on es treballarà per tornar a posar fil a l'agulla i mirar de salvar el projecte.

Des de la Delegació de la Generalitat, que és qui finança l'obra, han evitat fer declaracions. L'Ajuntament de TGN tampoc s'ha pronunciat, de moment,.

Seguirà ampliació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar