loader
menu

CIUTAT

TGN tindrà un gastro-bar gestionat per un xef amb una Estrella Michelin

Sergi Casado Ciutat dilluns, 18 de març de 2013

Els tarragonins i les tarragonines podran assaborir en breu les delícies gastronòmiques d'un xef guardonat amb una Estrella Michelin des de fa set anys. Es tracta de Diego Campos, propietari del restaurant Rincón de Diego, a Cambrils, que ha agafat el traspàs del gastro-bar "20 a la Rambla", a la rambla Nova. El local passarà a formar part del cercle de recintes que també porten el segell culinari de Campos, com el restaurant del Club Nàutic de Cambrils, el restaurant del Centre Gaudí de Reus i, òbivament el Rincón de Diego, el restaurant que manté l'Estrella Michelin que li va ser concedida l'any 2005.

Una imatge del 20 a la Rambla, actualment tancat. En breu, estarà gestionat per un xef amb una estrella Michelin. / circdetarragona.com

El xef Diego Campos. /rincondediego.com

Serà la primera vegada que la ciutat de Tarragona comptarà amb un restaurant avalat per un responsable de tant prestigi. El nou 20 a la Rambla no variarà el seu aspecte, però sí per dins. Com acostuma a fer amb els tres restaurants que gestiona, el visitarà periòdicament per tal d'alliçonar el nou equip que posarà al capdavant. La data d'obertura està prevista pel darrer cap de setmana del mes de març.

"Feia temps que buscava un lloc a Tarragona, ho tenia en ment, i aquest local respon perfectament als objectius que perseguia perquè està en un lloc ideal i de pas, com és la rambla", confessa el xef, de 61 anys, qui recorda els seus inicis en el món dels fogons, precisament, a la ciutat de Tarragona, a l'Hotel Lauria, i al restaurant de l'Hotel Imperial Tàrraco. A més, també assegura que, amb l'augment creixent dels controls d'alcoholèmia, la gent opta per quedar-se als seus municipis; un altre motiu que el van decidir a sondejar diferents locals que estaven en traspàs per aterrar a la ciutat que el va impulsar a convertir-se en xef. Primer, va agafar la gestió del restaurant del Centre Gaudí, a Reus, i ara ho farà a la capital.

El nou 20 a la Rambla serà un dels participants de la ruta gastronòmica "Tarragona dtapes", que començarà d'aquí a un mes. Al marge d'això, Campos insisteix que els seus plats tindran preus raonables: "Intentaré que la gent que vingui pugui disfrutar amb plats molt tradicionals. N'hi haurà de dos euros i els més cars, d'uns 23 euros.

A més del restaurant Rincón de Diego, de Diego Campos, dos restaurants més de les comarques de Tarragona posseeixen també una Estrella Michelin. L'un és Can Bosch, també a Cambrils, i l'altre, El Torreó de l'Indià, a Xerta.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar