loader
menu

CIUTAT

L'oposició de TGN alerta del risc que suposarà fer el pavelló dels Jocs a contra-rellotge

El Circ Ciutat dimecres, 23 de març de 2016

L'oposició a l'Ajuntament de Tarragona ha reaccionat amb incredulitat i bel·ligerància a la nova renúncia a les obres de construcció del Palau d’Esports dels Jocs Mediterranis 2017. D'entre els cinc partits que no estan al govern, només CDC, ERC i la CUP han estat crítics de manera pública i han alertat del gran risc que suposa per a la ciutat que es busqui un constructor a corre-cuita.

El portaveu de Convergència Democràtica, Albert Abelló, ha reclamat aquest dimecres al matí una Junta de Portaveus urgent. “Volem saber quin és ara el nou plantejament de l’equip de govern per no perdre que el havia de ser el gran llegat dels Jocs Mediterranis 2017”. Des de CDC consideren que “tornem a topar amb l’incapacitat de l’equip de govern socialista”.

El grup municipal d'ERC qualifica de molt mala notícia per la ciutat que es renunciï novament a la construcció del Palau d’Esports. Per a Pau Ricomà, el portaveu republicà, "l’acumulació de desenganys en relació als preparatius dels Jocs 2017 demostra que un projecte d’aquesta envergadura no es resol a base d’optimisme sinó que necessita capacitat, complicitat i autèntic lideratge".

Des d'ERC també han alertat que "no és gens normal que dues adjudicatàries renunciïn a fer una obra. De la coincidència d’arguments de les dues UTEs es desprèn que ni les condicions ni el temps d’execució fan recomanable assumir aquesta responsabilitat".

La CUP de Tarragona ha mostrat el seu temor pels possibles sobrecostos que es podrien derivar pel fet d'aconseguir una empresa que vulgui realitzar-la, i emplaça a l'equip de govern a actuar amb responsabilitat i realisme, per tal de no hipotecar el futur de la hisenda, ja sigui de l'Ajuntament o del govern autonòmic.

Els cupaires també han advertit que el termini cada cop més curt per començar i finalitzar les obres no impliqui irregularitats de caràcter laboral, ja que la formació denuncia que no seria el primer cop que en obra pública es produeixen greus irregularitats laborals per tal que una empresa acabi les obres de construcció d'un equipament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar