loader
menu

CIUTAT

'Tarragona 2017 no ha badat'

El Circ Ciutat dimecres, 23 de març de 2016

La nova renúncia a construir el pavelló d'esports de Campclar no neguiteja l'Ajuntament de Tarragona. Almenys de manera oficial i pública. "No dubto ni un segon que el Palau d'Esports es farà", ha defensat el Tinent d'Alcalde responsable de Tarragona 2017, Javier Villamayor.

L'Ajuntament de TGN trasllada tota la responsabilitat per l'endarreriment del pavelló de Campclar al Govern de la Generalitat. "No dubto ni un segon que el pavelló es farà", ha defensat el regidor Javier Villamayor

El consistori tarragoní insisteix que la responsabilitat de que l'obra no avanci no és d'ells, sinó del Govern de la Generalitat, que es va comprometre a tenir llest el Palau d'Esports abans del 30 de juny de 2017. "El problema té nom i cognom, i és de la licitació i de l'adjudicació de l'obra, que no ha fet l'Ajuntament", ha reiterat Villamayor, qui ha deixat clar que el consistori no en té cap culpa: "Tarragona 2017 no ha badat". Segons ha recordat el regidor, tot ve en compliment d'un acord signat pel President Mas el juny de 2014 i rubricat pel govern actual.

El regidor responsable dels Jocs Tarragona 2017, Javier Villamayor. Foto: circdetarragona.com

Villamayor és optimista i no creu que l'equipament perill, tot i que sí demanaran explicacions al departament d'Infraestructures de la Generalitat (qui ha licitat i adjudicat l'obra) per les dues dues renúncies de les constructores que han estat adjudicatàries de l'obra i després se n'han desdit: "La diagnosi ens és igual, volem saber què està passant realment en el procés".

Des de l'Ajuntament també demanen "lleialtat institucional" als partits de l'oposició, principalment a CiU i a ERC. Villamayor ha recordat que tant convergents com republicans van donar el seu suport als Jocs al Parlament i que no es farà cap junta de portaveus per tractar aquest assumpte.

El consistori ha emès un comunicat al voltant de les vuit del vespre en que trasllada tota la responsabilitat al Govern de la Generalitat.

El comunicat de l'Ajuntament

1- Apel·la al compromís adquirit pel Govern de la Generalitat de Catalunya amb la ciutat de Tarragona i amb els gestors dels Jocs Mediterranis, per la construcció del nou Palau d’ Esports.

2- En les darreres hores ha demanat explicacions al departament d’ Infraestructures de la Generalitat al voltant de la situació, i ha instat a celebrar una reunió d’urgència, els pròxims dies on s’ exposin les solucions.

3- Espera que s'actuï amb el màxim rigor i eficàcia pel bé del prestigi de la ciutat, el territori i el País.

4- Emplaça a totes les forces polítiques del consistori a actuar amb la màxima lleialtat institucional en benefici de la imatge de la ciutat

5 - L’ equip de govern confia plenament que el departament d’ Infraestructures de la Generalitat de Catalunya trobarà una solució perquè es compleixin els compromisos adquirits i aprovats per unanimitat pel Parlament de Catalunya.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar