loader
menu

Jordi Sierra deixa la Subdelegació del Govern a TGN per raons 'personals i laborals'

El Circ dilluns, 28 de març de 2016

Jordi Sierra deixa la Subdelegació del Govern a TGN després de quatre anys i tornarà a l'Ajuntament de Tarragona, on hi té una plaça de funcionari abans del seu nomenament. La delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha disposat el cessament de Sierra, que ha estat a petició pròpia i que tindrà efectes el proper dijous 31 de març de 2016. A partir de l'1 d'abril el seu lloc de feina tornarà a ser a l'Ajuntament de TGN.

El fins ara Subdelegat es reincorporarà a l'Ajuntament de TGN el proper 1 d'abril

Sierra va sol·licitar el cessament en les seves funcions per "raons estrictament personals i laborals". El cessament és fruit d’una resolució del passat 16 de març que publica el BOE d’avui, 28 de març. Mentre no es torni a nomenar un nou Subdelegat per a les comarques de Tarragona, les funcions les assumirà temporalment el Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo.

Jordi Sierra, enmig de la Ministra Ana Pastor i la Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, en un acte a la Subdelegació. Foto: circdetarragona.com

Sierra ha volgut expressar, en primer lloc, el seu "mes profund agraïment pel suport, amistat i ajuda que he trobat sempre, durant aquests quatre anys, en la persona de la delegada del Govern, qui “em va atorgar la seva confiança per desenvolupar la meva tasca durant una legislatura intensa i plena de feina".

Així mateix, el fins ara subdelegat del Govern a la província ha volgut remarcar "la difícil feina que porten a terme els funcionaris de l'administració general de l'Estat a Tarragona, des del secretari general de la subdelegació, fins als caps de serveis, els membres de les forces i cossos de la seguretat de l'Estat i tots els treballadors públics que han ajudat a que la meva tasca sigui mes fàcil de dur a terme. A tots ells, moltes gracies per la feina feta".

A l'hora de fer balanç del treball dur a terme durant l'anterior legislatura, Jordi Sierra ha declarat que "ens va tocar assumir el govern de l’Estat en una de les pitjors crisis econòmiques que ha viscut Espanya en les darreres dècades. Aquest fet ha implicat que es van haver de prendre decisions dures, molt dures, però necessàries perquè el país pugui tenir un futur".

El balanç de Sierra

"Pel que fa a Tarragona", ha afegit Sierra, "puc dir que deixo el lloc havent aconseguit la posada en marxa de la remodelació de l'edifici de la subdelegació i del de serveis múltiples. Es tracta d'un fet important ja que cuidar d'aquest patrimoni es cuidar del patrimoni de tots".

"A més a més, en aquests quatre anys s'ha posat en servei la T-11; s'han desencallat tres trams més de l'A-27; s'ha posat fil a l'agulla en temes històrics de la capital com el local del xiquets del Serrallo o el semàfor a la Savinosa i moltes altres accions que s'han realitzat en el marc d'una gravíssima recessió econòmica i que demostren que la subdelegació, l'Estat, te molt a fer i dir a la província", ha conclòs el fins ara Subdelegat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar