loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Confirmat: Status Quo actuarà a la Tàrraco Arena el 20 d'agost

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 29 de març de 2016

Tarragona gaudirà d'un concert de primer nivell internacional aquest estiu. La mítica banda britànica Status Quo actuarà el proper 20 d'agost a la Tàrraco Arena Plaça, on, tal com avançar El Circ, hi farà parada la gira "The last night of the Electrics". El concert, organitzat per Zero Produccions en col·laboració amb la promotora britànica Cuffe & Taylor, serà un dels tres que oferirà Status Quo a l'estat.

Font: Zero Produccions

'The Last Night of the Electrics' representarà l'última oportunitat de veure en directe i en format elèctric a una formació clau en la història del Rock'n'Roll. El concert, que es preveu històric per a la ciutat de Tarragona, és una iniciativa de la productora local Zero Produccions.

Les entrades, a partir de 45 €, sortiran a la venda el proper dilluns 4 d'abril, a les 12 hores, a www.zeroproduccions.com i www.tap.cat, així com en les principals plataformes de venda d'entrades (Ticketmaster, Carrefour, Halcon Viatges, El Corte Inglés).

També es posaran a la venda entrades a les botigues locals de Tarragona i Reus, a la xarxa habitual de Sala Zero (Shiva Records, Discos Arsis, Discos Qui'k i Discos Spook).

La gira 'The Last Night of the Electrics' és un repàs per tota la història i hits de Status Quo, des de la seva fundació el 1962 fins als nostres dies. Suposarà, a més, la última oportunitat de gaudir de la seva música en format elèctric, ja que els britànics han anunciat que aquesta serà l'última gira mundial de la banda i que, a continuació, només se'ls podrà veure en format acústic. Tarragona tindrà aquest estiu, per tant, la ocasió gaudir d'un moment únic en la història del Rock'n'Roll.

Zero Produccions anunciarà pròximament més esdeveniments musicals de màxim interès previstos per als propers mesos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar