loader
menu

CIUTAT

Sense notícies del pavelló de Campclar

El Circ Ciutat dimarts, 29 de març de 2016

La incertesa, el neguit i la falta de concreció continua planejant sobre els principals equipaments dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Sobretot pel que fa al pavelló de Campclar, ja que, a quinze mesos dels Jocs, es continua sense saber qui el construïrà.

L'única decisió ferma que s'ha adoptat és que l'adjudicació a la Unió Temporal d'Empreses liderada per Copisa quedarà sense efectes en la propera reunió del consell d'administració d'Infraestructures.cat, l'ens depenent de la Generalitat que ha licitat i adjudicat el projecte, de moment, en dues ocasions, i les dues fallides.

Segons han informat fonts de la Delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona, el consell d'Infraestructuers tindrà lloc el dimecres 30 de març, i que durant aquesta setmana es buscarà una solució per desencallar la construcció del palau d'esports dels Jocs del 2017.

Des del Comitè Organitzador dels Jocs, encapçalat pel regidor de l'Ajuntament de TGN, Javier Villamayor, s'ha optat per no fer cap declaració. Tant Villamayor com el seu company d'equip de govern i regidor de Territori, Josep Maria Milà, han assistit a la reunió amb representants de la Secretaria General de l'Esport i d'Infraestructures.cat.

El tercer classificat del concurs, amb possibilitats

Tot i que les dues primeres experiències han punxat, no està descartat que s'adjudiqui l'obra a la UTE classificada en tercer lloc, per darrere de Dragados i Copisa.

Aprovació de la urbanització de l'Anella

L'Ajuntament de TGN ha convocat de manera urgent un ple extraordinari demà dimecres a les 19h on s'aprovarà de manera definitiva el projecte bàsic d'urbanització de l'Anella Mediterrània a Campclar. Ara fa un mes es va aprovar de manera inicial, i un cop passat el període d'exposició pública, el ple del consistori li donarà el vistiplau de manera definitiva. Un cop aprovat ja han de començar les obres, adjudicades a la UTE liderada per l'empresa Sorigué, el principal espònsor del Nàstic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar