loader
menu

CIUTAT

Estirada d'orelles a Alejandro Fernández per la falta de concreció del Govern del PP amb els Jocs

El Circ Ciutat dimarts, 29 de març de 2016

D'incerteses i de dubtes, els Jocs Mediterranis n'han generat un bon grapat. En paral·lel al rebombori provocat per la nova renúncia d'una altra empresa a construir el palau d'esports de Campclar, els dubtes i els temors referents a l'aportació del Govern espanyol continuen.

El portaveu de Convergència, Albert Abelló, exigeix al portaveu del PP tarragoní que "s'espavili"

El portaveu del grup municipal de Convergència a Tarragona, Albert Abelló, ha estirat les orelles públicament al PP tarragoní i al seu màxim mandatari, l'actual Primer Tinent d'Alcalde i principal soci de Ballesteros, Alejandro Fernández.

Foto: circdetarragona.com

Abelló i Alejandro. Foto: circdetarragona.com

CDC exigeix al portaveu del PP que “espavili” perquè el govern espanyol liderat pel seu partit compleixi amb l’aportació econòmica compromesa inicialment amb els Jocs Mediterranis 2017. “¿A què espera el senyor Fernández? És incomprensible que ara, tot i formar part de l’equip de govern, continuï immòbil davant el boicot de l’executiu espanyol als Jocs 2017”, ha manifestat Abelló, que considera que s’ha de ser molt “frívol” per, a sobre, acusar ara a la Generalitat, una de les administracions que realment estan invertint més en el projecte.

Només 3,4 milions d'euros dels 15 previstos

El portaveu convergent ha recordat que el govern espanyol liderat pel PP es va comprometre a aportar prop de 15 milions d’euros per la construcció del centre aquàtic i la reforma de l’estadi d’atletisme i del Nou Estadi Nàstic. “Finalment aquests prop de 15 milions s’han convertit 3,4 que encara no han arribat. El centre aquàtic, pressupostat en 7,6 milions, no es farà, i la reforma de l’estadi d’atletisme i del Nou Estadi, pressupostada en 5 milions d’euros, encara no ha començat”, ha assenyalat Abelló. “L’executiu espanyol ens està donant engrunes totalment insuficients i sembla que al senyor Fernández ja li va bé”.

“No fer res i culpar als altres és el més fàcil”, apunta el portaveu de CiU, que demana al Grup Municipal del PP que deixi d’acusar a les administracions que realment estan recolzant i treballant pels Jocs Mediterranis 2017 i es responsabilitzi dels incompliments dels seus companys de partit a Madrid.

Alejandro defensa el PP, però no concreta res

La resposta del PP ha estat fulgurant. En una nota enviada en castellà, Alejandro Fernández ha recordat a Albert Abelló que Ballesteros i el president del CSD, Miguel Cardenal, van confirmar que la col·laboració entre el Govern d'Espanya i l'Ajuntament de Tarragona no es tancava en els 3,4 milions previstos per a aquest 2016, sinó que es van anunciar més aportacions futures.

Però el missatge d'Alejandro no ha aclarit si vindran més diners. Ha tornat a recordar que "les bonificacions fiscals per a Tarragona 2017 es van aprovar en un temps rècord i un any abans que a Almeria 2005". També ha defensat el Govern central, tot assenyalant que "els Jocs Mediterranis del 2017 són l'únic esdeveniment esportiu que ha rebut diners del Govern espanyol en els últims anys, havent-se disputat mundials de ciclisme, natació o handbol".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar