loader
menu

CIUTAT

La primera Jornada de Portes Obertes de la URV aplega 600 persones

El Circ Ciutat dijous, 31 de març de 2016

Estudiants, familiars i professorat de secundària han visitat les instal·lacions de la Universitat Rovira i Virgili en la primera Jornada de Portes Obertes que s'ha celebrat el dimecres 30 de març. Després d’unes sessions informatives, els assistents han pogut resoldre dubtes, conèixer l'oferta acadèmica i veure de prop les facultats, escoles tècniques superiors i els campus en la perspectiva de matricular-s’hi pel curs 2016-2017.

Estudiants de secundària atenen les jornades de portes obertes de la universitat. foto: URV

Visita a la Facultat d'Infermeria dels joves. foto: URV

La primera de les tres jornades previstes ha comptat amb la participació de més de 600 estudiants de secundària i els centres més visitats han estat les facultats de Ciències de l’Educació i Psicologia, de Ciències Jurídiques, de Lletres, d’Economia i empresa i les escoles Tècnica Superior d’Enginyeria i Tècnica Superior d’Enginyeria Química.

La Jornada ha inclòs sessions informatives generals, sobre els plans d’estudi dels diferents ensenyaments i les sortides professional, i els assistents han plantejat qüestions relacionades amb el procés d’elecció acadèmica que han de fer els futurs estudiants universitaris, per aclarir dubtes. A continuació s’han fet un recorregut per les diferents dependències dels centres i campus.

Les altres dues jornades de portes obertes previstes seran el 13 d’abril i el dissabte 7 de maig i s’organitzen en horari diferents, per facilitar la visita a més d’un centre o campus. En el curs passat, 2.000 estudiants de secundària i més de 1.6000 pares i mares van visitar la Universitat.

La URV s’organitza a en dotze centres ubicats a set campus: a Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i El Vendrell. El curs vinent impartirà un total de 47 titulacions de grau, de les quals 7 són titulacions dobles, dels àmbits de les arquitectures i enginyeries, arts i humanitats, ciències, ciències de la salut i ciències socials i jurídiques. A la Universitat es potencien el grups reduïts d’alumnes per a una docència de qualitat, i una concepció pràctica i participativa de l’aprenentatge.

Més informació aquí.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar